Spar Eindhout Foto: Spar Colruyt Group

Vernieuwde Spar Eindhout gaat open: een verhaal van familie en ondernemerschap

Spar Eindhout opent donderdag opnieuw de deuren. De winkel werd in een volledig nieuw kleedje gestoken, zowel aan de binnen- als de buitenkant, om de klanten een nog betere winkelervaring te bieden.

De Spar in Eindhout vertelt een verhaal van familie en ondernemerschap. Oorspronkelijk overgenomen door Erkans schoonvader, een gepassioneerde beenhouwer, is de winkel nu in handen van de volgende generatie. “De winkel was toe aan vernieuwing”, vertelt Erkan Keçe. “We zijn trots op onze nette en verzorgde uitstraling, maar het pand was verouderd. Met deze renovatie willen we onze klanten een nog betere winkelervaring bieden.”

De vernieuwde Spar Eindhout zet sterk in op versheid en lokale producten. “We zijn bekend om ons verse assortiment en dat willen we nog verder uitbreiden”, zegt Melda Gungor. De broodafdeling krijgt een bijzondere upgrade en ook het aanbod van de traiteurafdeling wordt vernieuwd.

Voortaan open om 8 uur

Deze culinaire vernieuwingen zorgen voor een herziene winkelindeling. “Elke aanpassing die we hebben doorgevoerd, is met onze klanten in gedachten”, legt Erkan uit. “En dat geldt ook voor onze openingsuren. Zo openen we voortaan de deuren al om 8 uur in plaats van 8.30 uur.”

In het vernieuwde filiaal van Spar Colruyt Group Eindhout staat duurzaamheid voorop. “We hebben geïnvesteerd in duurzame CO2-koelingen en ledverlichting met sensors”, vertelt Melda. “Zo dragen we bij aan een lagere milieu-impact en een betere toekomst voor ons allemaal.”

Feestelijke opening

Boodschappen doen kan dus weer vanaf donderdag 13 juni, maar het openingsfeest duurt nog voort deze zomer. “Enkele weken na onze frisse start wordt op de parking een heuse BBQ georganiseerd ter degustatie van de specialiteiten van onze chef beenhouwer”, meldt Erkan. “In september volgt er een pizzadag. Onze klanten kunnen dan komen proeven van onze verse pizza’s die ter plaatse gebakken zullen worden op houtskool.”