TIW THAI De Thaise monniken bij Tiw en Ronny Vandenbergh.

Vernieuwde Tiw Thai ingewijd door Thaise monniken

LAAKDAL – Het Thais restaurant Tiw Thai heeft een nieuwe look gekregen. De heropening, net op de zesde verjaardag van de zaak, was extra feestelijk door de aanwezigheid van Thaise monniken. Zij hebben het vernieuwde restaurant ingewijd.

Het nieuwe Tiw Thai raakt alvast niet aan het beproefde recept, namelijk authentieke Thaise keuken. Tiw neemt de bezoeker mee op een culinaire trektocht langs het Thailand van haar jeugd, in de voetsporen van haar moeder en grootmoeder. Haar gerechten worden gekenmerkt door fijne kruiden, adembenemende curry’s en kraakverse groenten.

Het pand aan Kanaalweg 6 en het interieur kregen wel een volledige make-over en er werd extra aandacht besteed aan de akoestiek. De take away kan voortaan afgehaald worden aan de gloednieuwe bamboe afhaalcorner. Om de vernieuwde Tiw Thai een behouden start te geven, werd het restaurant bij de heropening ingewijd door Thaise monniken. De inwijding was voor Tiw en de Thaise gemeenschap een feestelijke aangelegenheid. Het was een eerbetoon aan de Thaise cultuur en een verderzetting van de authentieke Thaise gewoontes.

Info: http://www.tiwthai.be