Nieuws Kempen Verrassend veel volk op eerste Open Coffee in Mol

Verrassend veel volk op eerste Open Coffee in Mol

Verrassend veel volk op eerste Open Coffee in Mol

open coffee molHet netwerkevent Open Coffee in Mol heeft zijn start niet gemist. Op de eerste bijeenkomst gistermorgen daagde een 40-tal ondernemers op. “Dat is ver boven de verwachting”, zegt Iris Van den Akkerveken namens gastheer Innotek.

Open Coffee is een initiatief dat ondernemers op een laagdrempelige manier bij mekaar brengt via maandelijkse bijeenkomsten. In de Kempen bestaan er al Open Coffees in Turnhout, Herentals en Lier. “We zochten nog een bijkomende locatie in deze regio”, zegt provinciaal coördinator Annick Bleyen. “Ik ben op zeker ogenblik Roger Dams van Innotek tegengekomen en zo zijn de contacten ontstaan.”

Meer bekendheid
Innotek stelt zijn Technologiehuis aan Vlasmeer 5 in Mol ter beschikking. “Voor ons is het ook een gelegenheid om dit gebouw meer bekendheid te geven”, zegt Iris Van den Akkerveken. “Dat ligt wat verscholen van de grote weg vandaan en is nog te weinig bekend. Tegelijk vind ik zo’n Open Coffee ook een heel goed initiatief. Ik hoorde hier vandaag al bezoekers die zeiden dat ze mensen waren tegengekomen die ze nog nooit hadden gezien. Terwijl het initiatief heel lokaal werkt.”

Voortaan vindt de Open Coffee in Mol elke vierde donderdag van de maand plaats, behalve in juli, augustus en december. De volgende bijeenkomst is op 26 maart.

“Nu zijn we nog aan het kijken in de richting van Beerse of Hoogstraten”, zegt Annick Bleyen. “Daar zouden we ook nog graag een locatie vinden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer