CRELAN MOL

Verzekeringsportefeuille Zakenkantoor Vandenweyer in handen van Crelan Mol Rondplein

Vanaf 1 juli neemt Crelan Mol Rondplein de verzekeringsactiviteiten over van zakenkantoor Vandenweyer. De overname kadert in de pensionering van Willy Vandenweyer.

Zakenkantoor Vandenweyer is sinds jaren een gevestigde waarde in de regio, maar Willy Vandenweyer gaat vanaf 1 juli met pensioen. Die mijlpaal zorgt ervoor dat de broers Vandenweyer besloten hebben om in zee te gaan met Crelan Mol Rondplein voor hun verzekeringsactiviteiten. Dit past perfect in het overnamedossier waarbij Crelan AXA-bank overneemt. Crelan Mol Rondplein en AXA-zakenkantoor Vandenweyer zetten momenteel stappen naar een volledige integratie van hun activiteiten.

Crelan Mol Rondplein werd in februari 1993 opgericht door huidig vennoot Jan Pierlé. De andere vennoten Jannis Thijs en Steven Mertens zijn verantwoordelijk voor de verzekeringen en verwelkomen de nieuwe klanten met open armen. In totaal omvat de verzekeringsportefeuille van Zakenkantoor Vandenweyer 850 klanten. In functie van die forse groei is Crelan Mol Rondplein op zoek naar versterking van het team. Het kantoor blijft inzetten op persoonlijke en snelle service waarbij de klant centraal staat en CMR zet bovendien in op een doorgedreven digitalisering.