Nieuws Kempen VGD breidt uit naar Herentals

VGD breidt uit naar Herentals

VGD breidt uit naar Herentals

HERENTALS – Het internationale bedrijf VGD, gespecialiseerd in onder andere accountancy, taks & audit heeft een nieuw filiaal geopend in Herentals. De nieuwe locatie moet het voor medewerkers en klanten uit de streek mogelijk maken om VGD te bereiken zonder files.

Het kantoor in Herentals is het tiende filiaal van VGD in België en het eerste in de Kempen. “De nieuwe locatie is ideaal gelegen tussen onze filialen in Antwerpen en Beringen, vlak bij de afrit van de E313”, vertelt accountancy-medewerker Julie Slegers. “We willen onze collega’s en klanten uit de Kempen zo een hoop fileleed besparen. Voor de medewerkers zal dat bovendien tot een nog betere work-life balance leiden. Ten slotte verkleinen we er ook onze ecologische voetafdruk mee.”

Initiatief van 2 medewerkers

De nieuwe locatie was het initiatief van twee medewerkers uit de buurt van Herentals die tot voor kort in Antwerpen werkten. Ze mochten hun idee uitwerken en enkele maanden later is het nieuwe kantoor al een feit. “Mijn collega Laura Meylemans en ik kregen uiteraard steun van de volledige VGD-familie bij de uitvoering van ons idee”, zegt Julie. “Vennoot Maarten Lindemans zal het kantoor vanuit Antwerpen coördineren. De zoektocht naar extra medewerkers is al opgestart.”

Over VGD

Al meer dan 35 jaar profileert VGD zich als sparringpartner om bedrijven te inspireren.  VGD België telt zo’n 300 medewerkers die helpen om het reilen en zeilen van ondernemingen te optimaliseren. Daarbij wordt gekeken naar onder meer accountancy, taks, audit, subsidies, overnames, HR, fiscaliteit en managementrapporteringen. VGD maakt bovendien deel uit van het vooraanstaande internationale netwerk Nexia, een organisatie van onafhankelijke kantoren. Eerder dit jaar kreeg VGD het certificaat “great place to work.”

Meer informatie over de zoektocht van VDG naar bijkomende medewerkers via deze link.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio