Nieuws Kempen Vier faillissementen

Vier faillissementen

Vier faillissementen

Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft vandaag een aantal vennootschappen failliet verklaard.

De bvba Loop Eyewear, Ringlaan 32 in Mol, verdeelde sinds 1999 brilmonturen in België en Luxemburg maar moest de handdoek gooien. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

MMR bvba, Desmedtstraat 5A/3 in Minderhout, werd gedagvaard door schuldeisers en door de rechtbank failliet verklaard. Curator: Mark Bruurs.

Bakkerij Helsen uit de Zandberg 37 in Westerlo vroeg zelf het faillissement aan. Er waren nog twee medewerkers in dienst. Curator: Patrick De Ferm.

De immobiliënvennootschap Immoven NV, Houtakkerstraat 16 in Lille, stapte zelf naar de rechter om het faillissement aan te vragen. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer