Nieuws Kempen Vier faillissementen

Vier faillissementen

Vier faillissementen

Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft vanmorgen vier faillissementen uitgesproken.

Global Project Realisation bvba, actief in projectontwikkeling en handelsbemiddeling, werd gedagvaard door schuldeisers en vervolgens failliet verklaard. Curator: Elisabeth Vanbergen.

Rasenberg Wegen & Milieu bvba, Industrieweg 16 in Grobbendonk, legde zelf de boeken neer. De rechter sprak aansluitend de faling uit van deze aannemer van sloopwerken. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

Horecagelegenheid ‘t Steppeke cvba, Plein 47 in Laakdal, gooide de handdoek in de ring. Curator: Veerle Verhaegen.

Corniche 2 VOF, Sint-Niklaasstraat 5 in Herentals, was actief in het plaatsen van dak- en gootwerken maar stapte naar de rechtbank om de faling aan te vragen. Vennoot Jean-Marie Moreau deelde in het faillissement. Curator: Kristof Benijts.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer