Nieuws Kempen Vier valentijn met bloemen… uit de automaat

Vier valentijn met bloemen… uit de automaat

Vier valentijn met bloemen… uit de automaat

bloemenautomaatNog op zoek naar een (laat) valentijnscadeau? Aan de Molderdijk in Mol staat de eerste bloemenautomaat van de Kempen, een initiatief van zaakvoerder Guy Hoegaerts van zonnecenter Sunnytimes.

“De dag van vandaag leiden we een steeds drukker leven. Vaak ontbreekt zelfs de tijd om boodschappen te doen”, vertelt Guy Hoegaerts, zaakvoerder van Sunnytimes. “Bij Sunnytimes willen we 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar zijn voor onze klanten. Een drank, snoep- en broodautomaat tref je al aan op diverse plaatsen, maar een bloemenautomaat bestond nog nergens in de Kempen. Vandaar dat we het idee kregen om dergelijke automaat te plaatsen.”

Altijd vers
Uit de automaat haal je zowel een boeketje van 10 euro als een cava bloemstuk van 50 euro. De bloemen zijn afkomstig van ’t Festoentje uit Olen en de automaat wordt drie keer week ververst. Winter en zomer blijft de temperatuur op 9 graden. Momenteel werkt de zaakvoerder aan een systeem om ook bijhorende kaartje mee te leveren.

“Als het in Mol een succes wordt, willen we het concept uitbreiden naar andere plaatsen in de Kempen”, kondigt Hoenaerts aan.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer