Van Dessel Familie_Verlinden De familie Van Dessel met links CEO Patrick Verlinden. Foto RR

Vierde generatie doet intrede in familiebedrijf Van Dessel

BERLAAR – Verzekeringskantoor Van Dessel toont zich een waar familiebedrijf. Daniëlle Verlinden en Tim Verlinden, respectievelijk zus en zoon van de huidige ceo, vervoegen het team om Van Dessel zowel inhoudelijk als online te versterken.

Verzekeringskantoor Van Dessel uit Berlaar wordt sinds de oprichting in 1946 geleid door de familie Verlinden. Hugo Verlinden, voorzitter van de Raad van Bestuur, en Patrick Verlinden, huidig CEO, vertegenwoordigen respectievelijk de tweede en derde generatie. Op 1 oktober 2020 heette het bedrijf twee nieuwkomers uit de familie Verlinden welkom.

Daniëlle Verlinden, zus van Patrick Verlinden, zal vanuit haar achtergrond als licentiate informatica CIO Chris Govaerts ondersteunen. Haar focus ligt voornamelijk op de IT-projecten die van Van Dessel een digitaal sterke organisatie moeten maken.

Met Tim Verlinden, de oudste zoon van Patrick Verlinden, doet de vierde generatie van de familie Verlinden zijn intrede in het bedrijf. Tim bouwde de voorbije jaren de nodige ervaring op in de verzekeringswereld en zal na een interne stage één van de business units vervoegen.

CEO Patrick Verlinden ziet voor beiden een mooie rol weggelegd in het Van Dessel van de toekomst: “We hechten veel waarde aan het familiale karakter van ons bedrijf, maar we willen bovenal voortdurend innoveren om een toonaangevende speler te blijven aan de top van het Belgische makelaarslandschap. De profielen van Danielle en Tim sluiten daar perfect bij aan. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze een grote meerwaarde zullen vormen voor Van Dessel.”