Nieuws Kempen Vijf faillisementen in de eerste week van augustus

Vijf faillisementen in de eerste week van augustus

Vijf faillisementen in de eerste week van augustus

TURNHOUT – De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, sprak eerder deze week vijf faillissementen uit. Zo is het uitzendbureau QA Recruitment bankroet verklaard na dagvaarding.

De zetel van de onderneming was gevestigd in de Diamantstraat in Herentals. De curatoren zijn Kristof Benijts, Philip Somers en Veerle Verhaegen. In Mol werden de boeken neergelegd van de bv Airco-Systems, een onderneming gespecialiseerd in de installatie van verwarming en ventilatie. De curator is Christophe Geukens.

Computerprogramma’s

De cv Deprocom, Vloeberg in Oud-Turnhout, stond in voor het ontwerpen en programmeren van computerprogramma’s. Niet alleen de onderneming maar ook de zaakvoerder-vennoot Waltherus Vannijnnatten heeft de boeken neergelegd. De curatoren in deze zaak zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Metaalbedrijf

Ten slotte is ook Evi Haems, Grees in Balen, op bekentenis failliet verklaard. Haems was bestuurder van de bv HC Enterprise. Dit metaalbedrijf ging eerder dit jaar op de fles.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.