Nieuws Kempen Vijf faillissementen

Vijf faillissementen

Vijf faillissementen

the studioDe rechtbank van koophandel in Turnhout heeft dinsdag de cvba The Studio failliet verklaard op eigen aangifte. Het gaat om een kapsalon in Vogelzang. De onderneming had nog vier werknemers in dienst. Veerle Verhaegen is curator.

De zaakvoerders van de bvba Allround Administration Services op de Lichtaartseweg in Sint-Jozef Olen hebben de boeken neergelegd. De rechtbank verklaarde het bedrijfje dat secretariaatswerken uitvoerde, failliet. Ludwig Peeters treedt op als curator.

In Sint-Jozef in Rijkevorsel is de bvba Wheels & Tracks op dagvaarding failliet verklaard. De onderneming tekende voor de vervaardiging van synthetisch rubber. Curator is Paul Van Rompaey.

De bvba KB Trading, verhuur en leasing van machines en gereedschap met vestigingsadres op de Kanaaldijk in Ravels is failliet verklaard na dagvaarding door schuldeisers. De curatoren zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Na dagvaarding is de cvoha Abico, Grote Steenweg in Geel, failliet verklaard. Het gaat om een horecazaak. De advocaten Noël Devos en Geert Naulaerts treden op als curatoren.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer