Nieuws Kempen Vijf faillissementen waarvan drie in de bouw

Vijf faillissementen waarvan drie in de bouw

Vijf faillissementen waarvan drie in de bouw

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout sprak vanmorgen het faillissement uit van vijf vennootschappen. Opvallend: drie daarvan situeren zich in de bouwsector.

Casabel, een handel in onroerend goed, was nu gevestigd in het Nederlandse Hapert maar vroeger aan de Wilgenstraat 15 in Turnhout. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Ook Alain Decoster uit de Neerstraat 69 in Herselt, die zijn activiteiten aan de man bracht onder de naam Algemene Schilderwerken AD-Creation, moet zijn werkzaamheden stopzetten. Hij legde zelf de boeken neer. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

De schrijnwerkerij die zich toelegde op het plaatsen van keukens Pro Interior Comm.V., Rauwelkoven 87P in Geel, stapte zelf naar de rechtbank met het verzoek om een faillissement. De vennoten Eddy Diependaele en Ariane Devacht delen in de faling. Curator: Tom Vandecruys.

Informaticabedrijf SMC bvba, Ieperstraat 124 in Turnhout, gooide de handdoek. De curatoren Jean de Chaffoy en Luc Plessers handelen het faillissement verder af.

In Hoogstraten werd metaalschrijnwerkerij en de groothandel in metalen Maufra bvba, Salm Salmstraat 47, gedagvaard door schuldeisers. De rechtbank sprak de faling uit. Curator: Wim Nysmans.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meerhout, Mol
Meerhout

Zoon stapt mee in uitvaartbedrijf

Uitvaartverzorger Ann Schillebeeckx heeft afgelopen weekend haar nieuwe aula in Meerhout voorgesteld aan het grote publiek. In aula Veldpoort kunnen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer