Nieuws Kempen ‘Vind ik leuk’ wordt ‘Vind ik lekker’

‘Vind ik leuk’ wordt ‘Vind ik lekker’

‘Vind ik leuk’ wordt ‘Vind ik lekker’

Vind ik lekker!De horecawebsite www.horeca-belgie.be heeft een originele manier bedacht om de restaurants die erop vermeld staan, te laten quoteren door de bezoekers. In de plaats van het bekende Facebook-duimpje ‘Vind ik leuk’ kunnen de bezoekers op de ‘Vind ik lekker’-knop duwen. “Helemaal uitgewerkt door onze eigen ontwikkelaars”, zegt initiatiefnemer Tom Wuyts uit Geel.

Wuyts lanceerde in augustus vorig jaar de website waarmee hij zich toelegt op het faciliteren van horecazaken. Met zelf meer dan 20 jaar horeca-ervaring weet hij wat de pijnpunten zijn in de sector en hoe zijn site een meerwaarde kan betekenen.

“We geven horecamensen de kans om zich te promoten, hun dagschotels en weekmenu’s online te zetten. Op hun eigen site zie je vaak in de zomer de Valentijnmenu nog staan omdat ze geen tijd hebben om daarmee bezig te zijn. Bij ons gaat een menu er automatisch af wanneer die niet meer geldig is en we sturen de horeca-uitbater een mailtje om de nieuwe te bezorgen.”

Verder optimaliseren
Wie aansluit bij Horeca België en zijn bijdrage betaalt, mag rekenen op kortingen bij de partners, lees: toeleveranciers van de horeca. “We zijn het systeem verder aan het optimaliseren. In de toekomst moet het mogelijk zijn om via de site het personeel te beheren en leveranciers te contacteren”, aldus nog de CEO van Horeca België. De site bestaat ook in een Franstalige versie maar ook daar lezen we ‘Vind ik lekker’. “Daar moeten we nog de juiste term voor vinden”, lacht Tom Wuyts.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer