Nieuws Kempen VITO neemt deel aan Dag van de Wetenschap

VITO neemt deel aan Dag van de Wetenschap

VITO neemt deel aan Dag van de Wetenschap

dag van de wetenschapVITO neemt ook dit jaar deel aan de Dag van de Wetenschap. Die vindt plaats aanstaande zondag 23 november, van 10 tot 17 uur. VITO is hiervoor te gast bij drie van haar onderzoekspartners, nl.  LITC Nike in Laakdal,  Thomas More Kempen in Geel en CMOSIS in Berchem.

Welke transportmiddelen zijn het schoonst voor mens en milieu? Wat doet omgevingslucht met onze gezondheid en hoe kan je dit simpel maar efficiënt meten? Wat is de link tussen actieve mobiliteit en gezondheid? Hoe kunnen drones de kwaliteit van landbouwgewassen in kaart brengen? En waarom zijn algen dé toekomst voor een groene economie?

Zondag geven VITO-onderzoekers antwoord op al deze vragen. Meer informatie op www.dagvandewetenschap.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer