COMPANY CUP Foto: Voka Mechelen-Kempen

Voka daagt ondernemers uit in Company Cup

REGIO - In de tweede editie van de Company Cup daagt Voka Mechelen-Kempen op donderdag 27 april tweehonderd ondernemers en sportievelingen uit in zeven disciplines.

De Company Cup is een onderdeel van ‘Time-Out!’, waarmee Voka Mechelen-Kempen mikt op sportieve ondernemers. In het voetbalstadion van Lierse Kempenzonen in Lier gaat de Voka-Kamer opnieuw op zoek naar het beste team.

“We dagen 200 ondernemers en sportievelingen uit om het tegen elkaar op te nemen”, zegt Filip Vandeweyer, coördinator Ondernemerschap bij Voka Mechelen-Kempen. “We hebben zeven disciplines voorzien, onder meer fietsen, darts, nagelkloppen en free-kick-voetbal. De teams bestaan uit zes deelnemers. Ondernemers kunnen ook alleen komen en bij een team aansluiten. Bovendien voorzien we deze keer een ‘virtual shooting battle’, waarin de ondernemers het ook virtueel opnemen tegen andere teams.”

“Maar we doen meer op ‘Time Out!’”, weet Tom Laveren van Voka Mechelen-Kempen. “Sportjournalist Maarten Vangramberen gaat in gesprek met topondernemers in de sportwereld om andere ondernemers te inspireren. Zo zullen Yannick Euvrard (Koninklijke Belgische Voetbalbond), Jochim Aerts (CEO Belgian Cycling Factory) en Nico Bertels (Bernico Boating International) van de partij zijn om de aanwezigen mee te nemen in hun ondernemersverhaal.”

Inschrijven: https://www.voka.be/node/40343/event-subscribe/sessions