Nieuws Kempen Voka Kempen maakt je warm voor de VS

Voka Kempen maakt je warm voor de VS

Voka Kempen maakt je warm voor de VS

amerikaMet een gratis ontbijtsessie en een Business Club USA focust Voka Kempen de komende weken volop op zakendoen met de Verenigde Staten.

Dinsdag 3 maart vindt bij Aldhem in Grobbendonk een ontbijtbijeenkomst plaats rond het thema ‘Ondernemen in de VS’. Door de onderhandeling tussen de Europese Unie en de VS over het nieuwe vrijhandelsakkoord komen er nieuwe opportuniteiten voor Belgische grote bedrijven maar ook voor KMO’s zodra dit akkoord gesloten is. De voordelen zijn legio: wegvallen van douanetarieven, vereenvoudiging van administratieve procedures, vermijden van verschillen in regelgeving, betere investeringsvoorwaarden, enz. Specialisten geven tijdens de ontbijtsessie informatie en Wouter Nuytten (21) van start-up Octopin doet zijn verhaal.

Vanaf 22 april start een Business Club USA die een voorbereiding biedt bij zakendoen in of met de VS. Tijdens vijf sessies gaat het over marktverkenning, logistieke stromen, juridische valkuilen, enz.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer