Nieuws Volvo-concessiehouder Groep Rutten strijkt neer in de Kempen

Volvo-concessiehouder Groep Rutten strijkt neer in de Kempen

Foto: Groep Rutten

Volvo-concessiehouder Groep Rutten strijkt neer in de Kempen

GEEL – HERENTALS – TURNHOUT – Een van de bekendste Volvo-families van België strijkt neer in de Kempen. Volvo-concessiehouder Groep Rutten, met vestigingen in Diest en Hechtel-Eksel, heeft de drie vestigingen van Groep Van Houdt overgenomen, met name die van Geel, Herentals en Turnhout. In totaal zijn er nu vijf vestigingen met de naam Rutten op de voorgevel, verspreid over drie provincies. Daarmee versterkt het bedrijf haar positie in de automobielsector.

Groep Van Houdt was al sinds 1945 een gevestigde waarde in de Kempen. Ondertussen was al de derde generatie actief in het familiebedrijf. Nu geven Edwin Van Houdt na 37 jaar en Sabine Van Houdt na 33 jaar op de teller, de drie vestigingen over in de handen van Groep Rutten.

“We zien enorm veel potentieel in de Antwerpse Kempen o.a. door de oppervlakte van de regio en het aantal kmo’s die daar gevestigd zijn. De sterkte van Groep Rutten ligt in customer service”, zegt Kevin Van Ryckeghem, Managing Director van Groep Rutten. “Als meervoudig winnaar van allerlei customer ‘satisfaction awards’ en verschillende technische wedstrijden op nationaal en internationaal niveau willen we onze kennis en ervaring nu ook overbrengen naar de vestigingen in Geel, Herentals en Turnhout. Natuurlijk zal het wel tijd nodig hebben om alles op het niveau te krijgen waar we het willen hebben, maar stap per stap komen we er wel. Rome is ook niet op één dag gebouwd.”

www.groeprutten.be

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.