Nieuws Kempen Voordeelsite Two4one schakelt om naar ‘take away’ concept

Voordeelsite Two4one schakelt om naar ‘take away’ concept

Voordeelsite Two4one schakelt om naar ‘take away’ concept

GROBBENDONK/TURNHOUT – Two4One uit Grobbendonk, al meer dan tien jaar een succesvol online voordeelplatform voor de horeca, wil die sector tijdens de verplichte sluiting blijven ondersteunen. Daarom biedt het onlineplatfom nu aan horecazaken de kans om aanbiedingen voor afhaalmaaltijden te bundelen op het bekende platform. Ook restaurant en cateraar Atlas Foods uit Turnhout sluit aan bij het concept.

“Dat de nieuwe sluiting bijzonder zwaar valt voor de horeca is intussen goed bekend”, stelt Christel Hendriks van Two4One. “Wij wilden niet blijven hangen in geklaag en hebben bijna meteen beslist om onze bestaande formule voor voordelige restaurantbezoekjes uit te breiden naar het meeneemaanbod. Het voordeel voor de klant is hetzelfde als in de pre-coronaversie. De consument kan voordelig tafelen met twee voor de prijs van één. Maar de tafel staat deze keer thuis. Voor de restaurants is het voordeel het grote bereik van ons platform waardoor de zaak voor specifieke gerechten een veel grotere omzet kan realiseren.”

Met deze stap blijft Two4One trouw aan de roots van het platform. Two4one werd meer dan tien jaar geleden opgericht. Het platform wou horecazaken helpen om meer omzet te genereren op de minder rendabele dagen, met aanbiedingen waarbij de klant met twee kan eten voor de prijs van één. Het idee was steeds om meer omzet te boeken, terwijl de vaste kosten dezelfde blijven.

“Intussen is Two4One sterk verder geëvolueerd”, benadrukt Christel Hendriks. “Onder meer op vraag van de horeca is het aanbod intussen veel breder dan dit ene menu en de weekdagen. Maar de basis blijft steeds: met twee genieten voor de prijs van één. Door ons platform nu te openen voor afhaal kunnen we de restaurants en brasseries helpen om voldoende volume te vinden voor een leefbaar take-away aanbod. Want de eerste lockdown leerde dat daar het probleem zat. Vaak was het moeilijk om rendabel te blijven koken. Onze hulp moet ervoor zorgen dat de’ lockdown’ geen ‘knockdown’ wordt.”

Atlas Foods Turnhout

Atlas Foods uit Turnhout is één van de vele zaken die enthousiast meestappen in het concept. “Alle beetjes helpen”, zegt Myrtha Louis Van Deun. “Met Two4One krijgen we toch heel wat extra aandacht en een breder bereik. Ik bied naast mijn gewone afhaalkaart een Two4One menu aan met soep, Chile Con Carne of Tajine en nagerecht voor 32 euro.  Je begrijpt meteen dat daar weinig winst op zit. Maar het helpt me wel om voldoende volume te halen en meer mensen te bereiken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.