Gastvrouw Maxime Lallemand en zaakvoerder Isha Frederickx van Goldie's Plus. Foto: AF

Voormalige garage ruimt plaats voor Goldie’s Plus, een trendy boetiek voor dames met een maatje meer

MOL - Dames met een maatje meer kunnen voortaan terecht bij Goldie’s Plus in Mol voor een modieuze, hippe of sportieve outfit. Zaakvoerster Isha Frederickx toverde de voormalige garage van Paul Sannen op de Turnhoutsebaan om tot een trendy boetiek en ze koos de Balense Maxime Lallemand als gastvrouw.

Isha Frederickx is met Goldie’s Plus niet aan haar proefstuk toe. De Vlaams-Brabantse baat al enkele jaren Goldie’s uit in Rillaar en ze is de dochter van Katti Frederickx, zaakvoerster van de bekende boetieks XL Mode in Hasselt en Scherpenheuvel. Om in de voetstappen van haar moeder te treden wilde Isha ook kleding voor curvy dames aanbieden en nu is dat moment aangebroken. De boetiek Goldie’s is een vooraanstaande zaak voor dames met maten 34 tot 44. De zaakvoerster koos bewust shoppinggemeente Mol uit als vestigingsplaats en vroeg Maxime Lallemand als gastvrouw.

Dezelfde golflengte

“Maxime en ik zijn al heel lang vriendinnen”, vertelt Isha Frederickx. “We hebben een gemeenschappelijke achtergrond van modeshows en missverkiezingen, maar vooral in ons denken en doen zitten we voortdurend op dezelfde golflengte. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld om Maxime te vragen als gastvrouw. Twee dagen per week kom ik naar Mol, maar Maxime zal verantwoordelijk zijn voor Goldie’s Plus.”

Goldie’s Plus opent in Mol, maar Maxime Lallemand en Isha Frederickx zullen ook online hun troeven uitspelen. Foto: AF

Met haar 1m80 en haar maatje 46 is Maxime Lallemand een veelgevraagd model voor kledingmerken voor dames met een maatje meer. De Balense heeft dus kennis ter zake. “In Goldie’s Plus bieden we jonge, sportieve en trendy maar ook klassieke en exclusieve mode aan. De collectie richt zich op jong en oud, op dames met maatje 40 tot en met 54. In de rekken hangt kleding van onder meer Joseph Ribkoff, Yesta, Coletta en Monari.”

Ronde vormen

Goldie’s Plus beschikt over een webshop, maar de fysieke winkel in Mol is een echte eyecatcher. “Er is met man en macht gewerkt om de garage om te toveren tot een toonaangevende boetiek”, legt zaakvoerder Isha Frederickx uit. “We beschikken over een ruime parking en binnen in de winkel is het gezelligheid troef. We werken bewust met ronde vormen en er is een cosy zithoek. Hier kunnen mannen die hun vrouwen vergezellen genieten van bubbels of koffie met gebak. De zithoek zal ook fungeren als decor voor live’s. Maxime zal op Facebook en Instagram updates plaatsen over de collectie en volgers worden bovendien getrakteerd op live’s met tips, tricks en de nieuwste trends.”

Info: http://www.goldiesfashion.be