Nieuws Kempen Vorrselmans krijgt Schrijnwerk Award 2019

Vorrselmans krijgt Schrijnwerk Award 2019

Vorrselmans krijgt Schrijnwerk Award 2019

WUUSTWEZEL – Vorrselmans uit Loenhout, dat onder meer aluminium ramen en deuren maakt, heeft alweer een Schrijnwerk Award gekregen. In 2017 kreeg het bedrijf ook al eens die prijs, telkens in de categorie Aluminium. Vorrselmans kreeg de award deze keer voor de realisatie van het hoofdkantoor van Cordeel in Temse.

Naar jaarlijkse traditie vielen verscheidene mooie projecten in de prijzen tijdens de uitreiking van de Schrijnwerk Awards. Zes winnaars, verspreid over verschillende categorieën mochten een felbegeerde Schrijnwerk Award mee naar huis nemen. Vorrselmans uit Loenhout kreeg de award in de categorie aluminum voor het werk aan het nieuwe hoofdkantoor van aannemer Cordeel, op de site van De Zaat in Temse. Het gebouw overspant op 15 m hoogte het 60 m brede droogdok ter hoogte van de dokpoort van de oude Boelwerf met de Schelde.

Groep Vorrselmans is een toonaangevende specialist in aluminium ramen en gevels. Het bedrijf ontwerpt, installeert en monteert al meer dan 40 jaar ramen en complexe gevelconstructies. Sinds 2007 plaatst Vorrselmans ook zonnepanelen op industriële en residentiële gebouwen

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.