Nieuws Kempen Vorsselmans gaat bouwen in Amsterdam en Londen

Vorsselmans gaat bouwen in Amsterdam en Londen

Vorsselmans gaat bouwen in Amsterdam en Londen

LOENHOUT – Vorsselmans  heeft twee buitenlandse opdrachten binnen gehaald. Dat is een opsteker voor het bedrijf dat probeert sterk te blijven in economisch onzekere coronatijden. Het familiebedrijf, dat over twee jaar zijn 50ste verjaardag viert, lijkt in zijn voornemen te slagen om zijn medewerkers een zekere toekomst te bieden.

Vorsselmans is specialist in aluminium ramen en gevels. Het bedrijf ontwerpt, installeert en monteert ramen en complexe gevelconstructies. Daarnaast installeert Vorsselmans ook zonnepanelen.

Eén van de 2 projecten die Vorsselmans nu mag gaan uitvoeren, is een nieuw Onderzoeksgebouw voor de Vrije Universiteit Amsterdam gebouwd wordt. Dit project wordt in een bouwteam gerealiseerd met de bouwcombinatie J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros SWT vof en het architectenbureau cepezed.

In dezelfde periode start Vorsselmans met de realisatie van Poolstreet West, vlakbij het Olympisch stadion in Londen. Pool Street West is een nieuwbouw voor University College London (UCL). Het gaat om een schoolgebouw met daaraan gekoppeld  500 studentenwoningen. Het project is een ontwerp van Liftschutz Davidson Sandilands en wordt gerealiseerd door aannemer Vinci. De start van de productie in Loenhout is reeds voor dit najaar gepland.

Daarnaast is Vorsselmans ook nog actief in eigen land met verscheidene woningprojecten, de realisatie van de Antwerp Tower in volle gang en binnenkort de productie voor BRU-city: een nieuw kantoorgebouw voor de Brusselse administratie.

“De gevolgen van de coronacrisis zijn niet te voorspellen of in te schatten”, stelt Mark Vorsselmans. “Maar ik ben ervan overtuigd dat we moeten blijven geloven dat ‘made in Belgium’ ook in de toekomst een meerwaarde betekent voor onze maatschappij. Juist daarom werken we hard aan een gezonde toekomst om ervoor te zorgen dat we al onze lokale medewerkers aan de slag kunnen houden. Dit zal ons zeker lukken met behulp van een sterk team. We zijn erin geslaagd om onze engineering, productie en montage draaiende te houden met inachtname van alle nodige voorzorgsmaatregelen. Ook dit draagt bij tot onze slogan #trotsoponswerk.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer