Nieuws Kempen Vorsselmans start eerste gevelproject op in Verenigd Koninkrijk

Vorsselmans start eerste gevelproject op in Verenigd Koninkrijk

Vorsselmans start eerste gevelproject op in Verenigd Koninkrijk

vorsselmansAluminiumconstructeur Vorsselmans uit Loenhout is in volle expansie. Recent werd een eerste project opgestart in het Verenigd Koninkrijk, meer bepaald in Londen. Daar is de engineering begonnen van een 28 verdiepingen tellende toren vlakbij het Olympisch Stadion. Speciaal voor de Engelse markt heeft Vorsselmans samen met een Nederlandse partner een vennootschap opgericht, VGV Façades, om ook op lange termijn zaken te doen in deze groeimarkt.

Mark Vorsselmans, gedelegeerd bestuurder: “Kwaliteit op maat wint het op termijn altijd van een goedkope prijs. Afspraken nakomen, streven naar een optimale samenwerking met de klant, geëngageerde medewerkers die trouw zijn aan het bedrijf… De klant vindt het allemaal vanzelfsprekend, maar voor veel gevelbouwers is het dat niet. Door in het buitenland samen te werken met betrouwbare en gerenommeerde partners, groeit ook daar het vertrouwen in de kwaliteit van ons product en ons bedrijf.”

Minder afhankelijk van 1 markt
In Nederland werden pas enkele grootschalige publiek-private projecten opgestart, zoals de gevangenis in Zaandam (foto), het overheidskantoor Rijnstraat 8 in Den Haag en het gerechtsgebouw in Breda. In Luxemburg is de voorbereiding begonnen voor het KONS-project, een indrukwekkend kantoorgebouw met appartementen tegenover het centraal station. “Door actief te zijn in verschillende regio’s, zijn we minder afhankelijk van één markt, waardoor pieken en dalen beter opgevangen worden”, aldus Mark Vorsselmans. “Natuurlijk blijft onze thuismarkt van groot belang. Met projecten zoals het nieuwe NATO-hoofdkantoor in Evere, het ziekenhuis in Knokke, appartementen van het Nieuw-Zuid in Antwerpen en enkele ‘scholen van morgen’ en woonzorgcentra is de werkzekerheid voor onze medewerkers op dit moment gewaarborgd.”

Vorsselmans nv is al meer dan veertig jaar specialist in aluminium ramen en gevels. Wat in 1972 begon als een eenmanszaak in de achtertuin van Stan Vorsselmans, is inmiddels uitgegroeid tot een marktleidend familiebedrijf van de tweede generatie met meer dan 150 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer