Maatmeesters Tom Vreys

VTKamerontwerp evolueert naar ‘Maatmeesters’ met nieuwe identiteit en website

Maatmeesters onthult een frisse merkidentiteit en een nieuwe dynamische website. De transformatie van VTKamerontwerp naar Maatmeesters markeert een nieuwe fase voor het Molse bedrijf.

"Met onze nieuwe naam en website staan we niet alleen dichter bij onze kernwaarden, maar versterken we ook onze verbinding met Mol en de lokale gemeenschap", zegt Tom Vreys, zaakvoerder van Maatmeesters. "Onze vernieuwing is een belofte aan onze klanten: hetzelfde vertrouwde vakmanschap met een moderne twist."

De rebranding omvat een vernieuwd logo dat moderniteit en precisie uitstraalt en een nieuwe slogan: 'Uitblinkers in maatwerk'. De bijbehorende website mikt op gebruiksgemak en stelt klanten in staat om dieper te duiken in het brede portfolio van Maatmeesters en de unieke aanpak van elk project.

"We zijn ontzettend enthousiast over onze nieuwe identiteit en website", aldus nog Tom Vreys. "We hebben met hart en ziel aan dit project gewerkt en kijken ernaar uit om onze klanten te blijven verrassen met meesterlijk maatwerk."

http://www.maatmeesters.be