Nieuws Kempen Walbers viert 40ste verjaardag op 41ste

Walbers viert 40ste verjaardag op 41ste

Walbers viert 40ste verjaardag op 41ste

BEERSE – Walbers uit Beerse, gespecialiseerd in rolluiken, zonweringen en poorten, verplaatst de feestelijkheden voor de 40ste verjaardag van het bedrijf naar september 2021. Maar de coronacrisis had onverwacht ook positieve gevolgen voor het bedrijf.

Walbers wordt vandaag geleid door Frank en Geert Walbers, de zonen van Jef Walbers die zijn zaak oprichtte in 1980. “Mijn vader werkt nog steeds mee in het bedrijf”, vertelt Geert. “Ondertussen hebben we wel een grote toonzaal langs de Bisschopslaan en 15 medewerkers, ongeveer gelijk verdeeld tussen de showroom en de plaatsers.”

De 40ste verjaardag zou tijdens de weekends van 18 en 25 september gevierd worden met optredens van zangeres Barbara Dex en comedian Steven Goegebeur. “We hebben beslist om alles te verplaatsen naar september volgend jaar. De maatregelen tegen corona trekken alweer een streep door onze rekening. In het voorjaar, de drukste periode van het jaar, moesten we onze toonzaal al een paar weken sluiten.”

Toch mag Walbers niet klagen over de voorbije zomer. “De mensen bleven thuis voor hun ‘staycation’ en investeerden dus in hun tuin en alles wat daar bij hoort. De lamellendaken, zonneluifels en overkappingen in het algemeen waren erg populair. Alle bestellingen moesten 2 maanden worden uitgesteld, waardoor we meer werk op kortere tijd moesten klaarspelen. We merken ook nu nog effect van de aangename temperaturen tijdens deze nazomer.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.