Nieuws Kempen Wally’s World in Mol roept vragen op

Wally’s World in Mol roept vragen op

(foto: Twitter)

Wally’s World in Mol roept vragen op

In Mol aan de Molderdijk komt in het voormalige winkelpand van Mega World een nieuwe winkel: Wally’s World. Dit meldt retailcommunity Retail Detail. Het logo lijkt verrassend veel op dat van Mega World.

 

Wally’s World heeft momenteel enkel een Facebookpagina. Hierop regent het verontwaardiging van het voormalige personeel van Blokker en Mega World. Volgens Retail Detail is het niet duidelijk wie er achter dit nieuwe verhaal schuil gaat.

De nakende opening heeft ook al de aandacht getrokken van bediendenvakbond ACV Puls. In een tweet toonde de vakbond een foto van de flyer van Wally’s World. “Wij zijn de zaak aan het onderzoeken met onze advocaat”, zegt Kristel Van Damme, sectorverantwoordelijke voor de distributie bij ACV Puls aan Retail Detail. “Onze voornaamste bekommernis is uiteraard het personeel. Wij kunnen als vakbond niet tolereren dat daar een nieuwe winkel opengaat met personeel dat opnieuw de dupe dreigt te worden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.