Nieuws Kempen We zijn weer vertrokken

We zijn weer vertrokken

We zijn weer vertrokken

nieuwe jaar 2015De goede voornemens zijn gemaakt, het beste servies staat weer keurig in de kast en de lege flessen zijn naar de glasbol. Tijd om opnieuw aan de slag te gaan, ook bij Made in Kempen.

Ook in 2015 willen we hét informatiekanaal zijn met interessante wetenswaardigheden over wat er in de Kempen beweegt op economisch vlak. Elke ochtend krijg je netjes het belangrijkste ondernemersnieuws van de voorbije 24 uur in je mailbox, tenminste wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Een echte aanrader, want zo ben je altijd volledig op de hoogte van wat er in je vakgebied en bij je buurman gebeurt. Misschien liggen er voor jou wel opportuniteiten wanneer een bedrijf een investering aankondigt. Of brengt de manier waarop een andere onderneming zijn product in de markt zet, jou wel op ideeën. Informeren en inspireren, daarvoor staat Made in Kempen.

Maar daarvoor hebben we ook je hulp nodig. Laat ons weten wanneer je een nieuwe product of dienst lanceert, een nieuwe investering voorbereidt, een onderscheiding wint of een belangrijk contract sluit. Een mailtje naar redactie@madeinkempen.be is de snelste weg.

Wist je trouwens dat het Mediahuis, uitgever van Made in Kempen, ook in andere regio’s een gelijkaardig infokanaal opzet? Ga eens kijken op Made in Limburg, Made in Mechelen, Made in Antwerpen of Made in Oost-Vlaanderen. Mogelijk valt ook daar interessant nieuws voor jouw onderneming te rapen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer