Nieuws Kempen Website moet winkelen bij lokale handelaars ondersteunen

Website moet winkelen bij lokale handelaars ondersteunen

Website moet winkelen bij lokale handelaars ondersteunen

MOL – Het Molse gemeentebestuur wil in de mate van het mogelijke het winkelen bij de Molse middenstand blijven ondersteunen. Daarvoor her-lanceert het de website molblijftwinkelen.be. Via die weg is de meest actuele informatie te vinden over wat wel en niet mag en ook over de handelszaken waar je nog terecht kan en op welke manier.

Het gemeentebestuur van Mol stuurde eerder deze week al een uitgebreide mailing naar alle Molse handelaars met alle informatie over de sluiting van de niet-essentiële winkels. Ook informeert het de essentiële winkels wat er moet gebeuren met de producten die ze niet mogen verkopen. “Als gemeentebestuur leven we enorm mee met onze handelaars in deze moeilijke tijden. We wensen hen alle sterkte en proberen hen te ondersteunen met alles wat binnen onze mogelijkheden of bevoegdheden ligt”, zegt het gemeentebestuur.

Daarom gaat het ook de website www.molblijftwinkelen.be heractiveren en actualiseren.

Molse handelaars die zich registreren, krijgen een eigen pagina op de site. Zo vinden bezoekers overzichtelijk het antwoord op vragen als: kunnen klanten komen afhalen? Organiseer je levering aan huis? Blijf je open en voor welke producten kan de klant nog bij jou terecht?

Molse handelaars kunnen zich registreren via www.gemeentemol.be/molblijftwinkelen.

Wie vroeger al geregistreerd was, kijkt best eens na op www.molblijftwinkelen.be of alle gegevens nog kloppen. Wijzigingen kan je altijd doorgeven via 2400@gemeentemol.be of je vult gewoon het formulier opnieuw in op www.gemeentemol.be/molblijftwinkelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer