Nieuws Kempen Website toont ondernemers beschikbare panden

Website toont ondernemers beschikbare panden

foto: Justin Vallée

Website toont ondernemers beschikbare panden

HERENTALS – Het stadsbestuur van Herentals start in samenwerking met Unizo Neteland met een nieuwe webapplicatie waarop de beschikbare handelspanden zijn te vinden. Op die manier willen stad en Unizo meer ondernemers naar het centrum halen. 

Kandidaat-ondernemers die op zoek zijn naar een geschikt winkelpand in Herentals vinden voortaan met enkele muisklikken het precieze aanbod aan beschikbare locaties. Daarvoor hebben de stad Herentals en Unizo Neteland samen een webapplicatie ontwikkeld. Die geeft een overzicht van alle beschikbare winkelpanden, voorlopig nog wel alleen van het kernwinkelgebied, dat bestaat uit Bovenrij, Grote Markt, Hofkwartier en Zandstraat. Unizo houdt de informatie up-to-date, terwijl de stedelijke diensten er de praktische informatie aan koppelen.

De applicatie moet het makkelijker maken voor handelaars om een eigen plekje te vinden, terwijl de stad zo een actueel overzicht krijgt van de leegstand in het kernwinkelgebied. Die is er zeker. Maandag telde de site liefst dertig winkelpanden die hunkeren naar een nieuwe invulling.

www.herentals.be/handelspand

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.