Nieuws Kempen Webstore.be genomineerd voor prestigieuze award

Webstore.be genomineerd voor prestigieuze award

Webstore.be genomineerd voor prestigieuze award

Webstore GeelWebstore.be, onderdeel van de Van Roey ICT Group uit Turnhout, is genomineerd in de categorie Beste Webwinkel van België voor de prestigieuze Tweaker Awards 2015. Met deze award uit een ‘vakjury’, de Tweakers-community, haar waardering voor de beste online webwinkels op het vlak van consumentenelektronika en technologie. Stemmen op het Kempense bedrijf kan nog tot en met 16 januari. Tijdens de uitreiking van de Tweakers Awards op 5 februari wordt de winnaar bekendgemaakt.

Deze nominatie is een bekroning voor Webstore.be, dat naast de verkoop en herstelling van computers en elektronica in haar twee winkels in Turnhout en Geel, sinds enkele jaren ook inzet op de online verkoop van producten en diensten.

Grootste platform
Met een bereik van meer dan 3,7 miljoen unieke bezoekers per maand is Tweakers het grootste consumentenelektronica- en technologieplatform van Nederland. Het toekennen van een Tweakers Award door de Tweakers-community maakt die tot een belangrijke onderscheiding binnen de sector.

In februari organiseert Tweakers voor de achtste keer de uitreiking van de prestigieuze Tweakers Awards. Bij deze verkiezing brengen bezoekers van Tweakers hun stem uit op de in hun ogen beste producten en fabrikanten van het afgelopen jaar op het gebied van consumentenelektronica, computers, games en mobiele telefoons. Zelf stemmen kan ook.

Andere genomineerden zijn onder meer Coolblue, Bol.com, Media Markt België en Centralpoint.

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer