Nieuws Kempen Wegenwerken aan Mallebaan en Klein Veerle in Brecht

Wegenwerken aan Mallebaan en Klein Veerle in Brecht

Wegenwerken aan Mallebaan en Klein Veerle in Brecht

BRECHT – Nu het economische leven een versnelling lager draait, is het dan wel stiller op de wegen, toch blijft het nuttig om efficiënte routes te kiezen en dus op de hoogte te blijven van omleidingen in de streek. Daarom is het goed te weten dat een aannemer tijdens de week van 4 mei herstellingswerken uitvoert aan de Mallebaan en Klein Veerle in Brecht. Het wegdek is versleten en het Agentschap Wegen en Verkeer laat het vervangen door een nieuwe asfaltlaag.

De werfzone in de Mallebaan situeert zich tussen de rotonde met de Dorpsstraat (N115) en de Bosstraat. In Klein Veerle wordt er gewerkt tussen het kanaal Dessel-Schoten en het kruispunt met de Groot Veerle (N154). Het kruispunt met de Boudewijnstraat blijft wel bereikbaar. De werken in de Mallebaan vinden plaats op maandag 4, dinsdag 5 en woensdag 6 mei. Aansluitend verschuiven de werken naar de Klein Veerle. Daar wordt gewerkt op donderdag 7 en vrijdag 8 mei.

Tijdens de werken zijn de wegen afgesloten voor het verkeer. Er is een omleiding voorzien via Molenheiken. De maximum snelheid wordt daar verlaagd naar 50 kilometer per uur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.