Nieuws Kempen Welk Kempens bedrijf geeft 150 studenten een uitdaging?

Welk Kempens bedrijf geeft 150 studenten een uitdaging?

Welk Kempens bedrijf geeft 150 studenten een uitdaging?

GEEL/TURNHOUT/VORSELAAR/LIER – Thomas More Hogeschool is op zoek naar een Kempens bedrijf dat wil meewerken aan de ‘Nacht van de Ondernemende Student’. Meer dan 150 studenten gaan dan op allerlei manieren aan de slag met een uitdaging die het bedrijf heeft gesteld.

De Nacht van de Ondernemende Student (NVDOS) is een initiatief van de ondernemende cel ‘ICE CUBE’ van Thomas More Kempen. ICE CUBE wil de ondernemerszin en het ondernemend handelen aanwakkeren bij zowel studenten als docenten. Het gaat daarbij niet om louter ondernemerschap, maar ook om kwaliteiten als out-of-the-box denken, wat bijvoorbeeld kan leiden tot andere manieren van les geven.

Challenge

Voor de ‘Nacht van de Ondernemende Student’ zoekt ICE CUBE een Kempens bedrijf dat meer dan 150 studenten gedurende één nacht een inspirerende real life challenge kan geven. Studenten van de 4 campussen in Kempen, van verschillende opleidingen, zullen de hele nacht werken rond de uitdaging van dat bedrijf. Het kan dan gaan om uitdagingen als het ontzorgen van je medewerkers, de klantenbeleving top notch maken tot hoe je als bedrijf je leegstaande ruimtes in het weekend meer kan laten renderen…  “Van geen idee tot 1.000 zotte ideeën. En van de 1.000 zotte ideeën tot één innovatief businessconcept”, stelt Thomas More Hogeschool. “De hele nacht zullen er handvaten aangereikt worden door onze coaches van ICE CUBE om tegen de ochtend met een fantastisch idee naar de jury te stappen. En dit CORONA proof!”

Meerwaarde voor studenten en bedrijf

Eerdere edities van de ‘ Nacht van de Ondernemende Student’ werden uitgedaagd door AZ Turnhout, schoenen Torfs en Vanroey.be. “Voor die organisaties was het niet alleen het geven van een challenge geven en het krijgen van ideeën als bedrijf, maar door zelf mee de studenten te coachen was het voor hen ook een krachtige professionalisering en een unieke teambuilding”, zegt Thomas More Hogeschool in een oproep.

Inschrijven

Wie zelf als bedrijf graag eens een groep studenten uitdaagt met duurzame projecten en daarmee out of the box wil gaan, kan zich melden. De studenten gaan met de uitdaging aan de slag in de nacht van 26 op 27 november 2020.

Voor meer informatie of om ameteen je uitdaging voor te stellen: Contacteer evie.vanseveren@thomasmore.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer