Nieuws Kempen Wereldmarktleider Vervaco focust op knutselwerk voor kids

Wereldmarktleider Vervaco focust op knutselwerk voor kids

Wereldmarktleider Vervaco focust op knutselwerk voor kids

vervacoOnder de merknaam Vervaco brengt Verachtert NV uit Geel handwerkartikelen op de markt. Die exporteert het naar een 60-tal landen, waarmee het bedrijf zich wereldmarktleider mag noemen. Sinds dit jaar ligt de focus bij Vervaco ook weer op kinderproducten. “We merken dat kinderen opnieuw meer creatieve dingen willen doen in de plaats van altijd op de computer spelen”, zegt exportmanager Jan Melis.

“We hebben enerzijds ons assortiment voor kinderen opgefrist en meer hedendaags en vrolijker gemaakt”, legt Jan Melis uit. “Daarnaast hebben we onze eerste productenreeks speciaal voor die nieuwe focusmarkt gelanceerd: een borduurkaart met naald en draad. Een tweede reeks is in de maak waarbij ook wat knipwerk komt kijken.”

Licenties
Vervaco heeft de wereldwijde licenties voor Maja de Bij en Hello Kity. “Hello Kity hadden we al drie jaar en hebben we recent verlengd. Voor Maja de Bij hebben we de licentie nu twee jaar en dat loopt zeer goed in de Benelux.” Voor de kinderartikelen wil de onderneming zich nu vooral op de speelgoedmarkt richten.

Vervaco legt sterk de nadruk op kwaliteit en produceert in een eigen fabriek in Tunesië waar zo’n 240 mensen werken en die een Belgisch management heeft. De creatie en de verzending van de producten gebeuren vanuit het hoofdkantoor aan de Molseweg in Geel, waar een 50-tal medewerkers actief is.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer