Nieuws Kempen Wereldprimeur voor Thermalux: de gouden sauna

Wereldprimeur voor Thermalux: de gouden sauna

Wereldprimeur voor Thermalux: de gouden sauna

thermaluxThermalux uit Herentals, fabrikant van design (infrarood) sauna’s en stoomcabines, presenteert een opvallende nieuwigheid op Batibouw: de gouden sauna. “Bij mijn weten is dit de eerste ter wereld”, lacht zaakvoerder Mario Mertens.

“Elk jaar met Batibouw probeer ik iets bijzonders te hebben”, vertelt hij. “In het verleden was dat de Twin, de combinatie van een infrarood sauna en een stoomcabine. En ook al een sauna in een betonlook. Deze keer kwam ik op het idee om een infrarood sauna in parelmoergoud te bouwen, zowel de binnen- als buitenafwerking tot zelfs de infrarood stralers toe.”

Die is beschikbaar in 3 standaardformaten maar kan ook op maat worden gemaakt en in elke ral-kleur. “Ik verwacht niet dat we er grote aantallen van zullen verkopen, maar eigenlijk willen we de klanten laten zien dat we onze sauna’s in elke kleur kunnen leveren”, aldus nog Mario Mertens. Als klanten voor de gouden sauna denkt hij in de eerste plaats aan hotels of B&B’s die zich willen onderscheiden met een opvallend design.

Eigen productie
Thermalux produceert de sauna’s, stoomcabines, douches en badkamerprojecten in het eigen atelier in Herentals. Het bedrijf is gestart in 2009 en stelt momenteel 6 mensen te werk. “We groeien snel”, zegt Mertens. “Ik verwacht tussen dit en 2-3 jaar zeker 10 medewerkers te hebben.” Nieuw in het gamma zijn infrarood sauna’s in corian.

Om een idee te geven aan wie een opvallend wellnessapparaat in huis wil: de prijs voor een gouden sauna start vanaf 6.500 euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer