Nieuws Kempen Wereldwinkel Vorselaar plant feestelijke start webwinkel

Wereldwinkel Vorselaar plant feestelijke start webwinkel

Wereldwinkel Vorselaar plant feestelijke start webwinkel

VORSELAAR – Na 18 sluit de Wereldwinkel in de Kuiperstraat in Vorselaar zijn deuren. Maar dat betekent niet dat de activiteit hier stopt. De winkel krijgt een nieuw bestaan als webshop en dat wordt feestelijk ingezet.

De vrijwilligers van wat tot nu de Vorselaarse Wereldwinkel was, blijven zich inzetten voor een duurzame Noord-Zuidwerking. Dit gebeurt met vertrouwde projecten, zoals de educatieve activiteiten voor scholen, de jaarlijkse Geschenkenbeurs, de aanwezigheid op de Vorselaarse Happening, de samenwerking met Fair Trade gemeente Vorselaar en tal van culturele verenigingen.

Daarnbovenop start nu ook de webshop. Die krijgt ondersteuning van de collega’s van Wereldwinkel Kasterlee-Lichtaart-Tielen als leveranciers, naar wie je online meteen wordt doorverwezen. Op zoek naar een winkel of een eerlijk product beland je direct bij de webshops via www.shop.oxfamwereldwinkels.be.

Op 18 januari verhuist de werking symbolisch, maar ook feestelijk van de huidige winkelruimte naar de depotruimte, bij de duurzame collega’s van de Sociale Kruidenier… aan de overzijde van de straat. Iedereen is daarbij welkom en mag zich verwachten aan muziek van de Pale Boys, hapjes en drankjes. Op dat moment worden ook de eerste webshop bestellingen feestelijk worden afgehaald.

Het depot is voortaan open op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 voor het afhalen van bestellingen én de bevoorrading met Ecover producten.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer