Nieuws Kempen West-Vlamingen rijden naar huis met Henco-cabrio

West-Vlamingen rijden naar huis met Henco-cabrio

West-Vlamingen rijden naar huis met Henco-cabrio

hencoHenco Industries uit Herentals zette van 4 mei tot 30 juni een actie op het getouw waarbij professionele installateurs uit België en Luxemburg kans maakten om een Fiat 500 Cabrio te winnen. Om deel te nemen moesten de klanten het originele etiket van een doos Henco PVDF persfittingen en/of Henco Vision fittingen terugsturen. Als winnaar kwam Caroline Delmulle van installateur Madelec uit Waregem uit de bus.

“De actie werd ondersteund door communicatie via onze eigen kanalen zoals website, mailing en social media”, vertelt Inge Gysemans van Henco Industries. “Verder schakelden we enkele vakbladen in die zich rechtstreeks tot de doelgroep van deze actie richten. En ook onze groothandels werkten mee door displays in de verkooppunten te plaatsen. Bijna 60 installateurs namen telkens met meer formulieren deel. Dit resulteerde in meer dan 640 inzendingen.”

Technologie
Henco is vooral bekend voor zijn meerlagenbuis maar produceert daarnaast een volledig assortiment systeemcomponenten. Ook biedt het bedrijf vloerverwarmingssystemen aan onder de naam Hencofloor. De onderneming exporteert naar meer dan 85 landen en produceert jaarlijks 130.000 km buizen (meer dan 3,5 keer de wereld rond) en meer dan 11 miljoen koppelingen. Het bedrijf stelt 250 mensen te werk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer