Nieuws Kempen Westerlo is waar Stella P. staat

Westerlo is waar Stella P. staat

Westerlo is waar Stella P. staat

WESTERLO – Stella P., een bedrijf met specialisatie in het samenstellen van raden van bestuur en advies met externe bestuurders, heeft in Westerlo een nieuwe vestiging geopend. Vanuit de Kempen zullen de hele provincies Antwerpen en Limburg bewerkt worden.

Stella P. werd opgericht door Conny Vandendriessche en heeft het hoofdkantoor in Roeselare. Een tweede vestiging is operationeel in Gent. Maar nu wil het bedrijf ook ten oosten van de as Antwerpen-Brussel een prominente rol gaan spelen. Daarom werd Westerlo gekozen als uitvalsbasis van de derde business-unit.

De dienstverlener gaat in de Kempen van start met 2 medewerkers: Gwen Vanden Broecke (op de foto met het groene kleedje) heeft een voorgeschiedenis in de HR-sector. Ze was onder meer commercieel directeur van de T-groep. Haar collega in Westerlo wordt Seppe Gilis, die als Master in de TEW al eerder stage liep bij Stella P. en nu van het echte werk gaat proeven.

Het nieuwe team zal voor bedrijven in de eerste plaats externe bestuurders aantrekken om de raad van bestuur en de raad van advies kwaliteitsvol in te vullen. Daarnaast verleent Stella P. ook advies (Welke profielen heb je nodig?) en worden er opleidingen georganiseerd. Eens op kruissnelheid is het de bedoeling om bijkomende medewerkers aan te trekken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.