Nieuws Kempen Wie realiseert project in Nijlense Katerstraat?

Wie realiseert project in Nijlense Katerstraat?

Wie realiseert project in Nijlense Katerstraat?

Het gemeentebestuur van Nijlen gaat een stuk grond van meer dan 5000 m² verkopen. Het perceel ligt in de Katerstraat. “Het gaat meer bepaald om perceel 1206_D_0009_F_000_00, gelegen langs de aansluiting van de Katerstraat met de Nonnenstraat met een exacte oppervlakte van 5.162 m². Zoals bepaald in de stedenbouwkundige voorschriften moet op de grond na de verkoop een project gerealiseerd worden dat een meerwaarde biedt voor de Nijlense burger”, klinkt het. De instelprijs is 31.000 euro, enkel biedingen vanaf dit bedrag worden weerhouden. “De verkoop zal gebeuren volgens een biedingsleidraad. Hierin staan alle voorwaarden voor de verkoop uitgewerkt. Biedingen kunnen binnenkomen tot vrijdag 13 december 2019 om 11 uur.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer