Nieuws Kempen Wie wordt de Kempenaar van 2020?

Wie wordt de Kempenaar van 2020?

Wie wordt de Kempenaar van 2020?

Etion, het forum voor geëngageerd ondernemen, gaat opnieuw op zoek naar ‘De Kempenaar’ van het jaar. Etion rijkt die titel uit aan een onderneming in de streek die zich laat opmerken door focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving. Wie dat wil, kan meestemmen om de uiteindelijke winnaar te kiezen.

Voorwaarde om te worden verkozen is dat het bedrijf in de Kempen actief moet zijn, dat het de streek de jongste jaren op de kaart heeft gezet, een belangrijke impact heeft op de tewerkstelling in de regio, onderneemt op een duurzame manier, financieel gezond is, zorgt voor het welzijn van haar medewerkers en leiderschap hoog in het vaandel draagt.

Uit de bedrijven die zich kandidaat stelden, selecteerde de jury drie genomineerden die binnenkort meedingen naar de felbegeerde trofee.

Dit jaar zijn dat IT-bedrijf Netropolix uit Geel, boorbedrijf Smet Group uit Dessel en de schaduwmeesters van Wilms uit Meerhout.

Vorig jaar werd Lavetan de Kempenaar van het jaar. In de jaren daarvoor sleepten onder andere Group Joos, Amival, Dienstenthuis Turnhout, Vanhout en Cartamundi de trofee in de wacht.

Meer informatie over de genomineerden lees je hier https://etion.be/kennisbank/genomineerden-de-kempenaar-2020

Stemmen kan nog tot 19 oktober via  https://etion.be/stemming-de-kempenaar-2020/

De uitreiking van de Kempenaar vindt plaats op donderdag 22 oktober in het Art Center Hugo Voeten (Herentals). Keynotespreker van de avond is topsportcoach Paul Van Den Bosch.

Info en inschrijvingen: https://etion.be/activiteiten/de-kempenaar-2020:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.