Nieuws Kempen WIJ ZIJN FIER OP U EN SCHENKEN GRATIS CAMPAGNE WEG!

WIJ ZIJN FIER OP U EN SCHENKEN GRATIS CAMPAGNE WEG!

WIJ ZIJN FIER OP U EN SCHENKEN GRATIS CAMPAGNE WEG!

Ook Made in Kempen doet een duit in het zakje om de coronacrisis te boven te komen. Niet één, maar 3.875 … Zoveel euro’s geven we weg in de vorm van een reclamecampagne, zodat u misschien wel vergeet dat er ooit corona is geweest!

Made In Kempen is fier op alle ondernemers die de afgelopen weken keihard hun best hebben gedaan om innovatief uit de hoek te komen. Tientallen berichten kregen (en krijgen!) we van ondernemingen die met een vernieuwde service en aanbod de crisis te lijf zijn gegaan. Dat waarderen we en daarom willen we ondernemingen helpen om back on track te geraken.

Vandaar de wedstrijd: wie surft naar https://www.madeinkempen.be/wedstrijd/  kan zijn kans wagen door de 2 wedstrijdvragen te beantwoorden.

Je kan je kans nog verdubbelen door op onze Facebookpagina een collega-ondernemer te taggen die ook zo’n campagne verdient.

Deelnemen kan t.e.m. 31/05/2020. De winnaar van de campagne wordt rechtstreeks gecontacteerd op 1 juni.

Veel succes!

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.