WIJ KOPEN AUTOS

Wijkopenautos.be opent nieuwe vestiging in Retie

Wijkopenautos.be, het online platform waar consumenten snel en gemakkelijk hun auto kunnen verkopen, opende woensdag de deuren van haar nieuwe vestiging in Retie. Dit is inmiddels het dertiende filiaal in Vlaanderen en het 21ste in België.

De nieuwe vestiging aan Veldenstraat 32 in Retie is de vijfde vestiging in de provincie Antwerpen waar klanten terecht kunnen voor een laatste evaluatiecheck en overhandiging van hun auto. Via de online taxatietool kunnen klanten eerst de waarde van hun auto bepalen en vervolgens een afspraak inplannen voor de overhandiging van de auto in één van de vestigingen.

“Met de nieuwe locatie in Retie zitten we op een centraal punt om het hele gebied ten noordoosten van Antwerpen te kunnen coveren,” legt Reinout De Ryck, Head of Purchasing, uit. “Met de vestiging in Retie kunnen we meer klanten uit de regio, ook uit het oosten van het land, sneller van onze diensten laten genieten. Bovendien zitten we in een goed bereikbare zone, niet ver van de autosnelweg E34. Met deze nieuwe, extra vestiging willen we de mogelijkheden voor onze klanten uitbreiden en optimaliseren."

Een nieuwe vestiging betekent nieuwe klanten en nieuwe opportuniteiten om de dienstverlening te optimaliseren. Deze extra vestiging brengt Wijkopenautos.be naar eigen zeggen weer een stuk dichter bij de missie van het bedrijf: een eenvoudige, snelle en gedoeloze mogelijkheid bieden aan Belgische klanten om hun auto te verkopen.

Klanten kunnen 24/7 de online taxatietool raadplegen en kunnen van maandag tot en met zaterdag, van 9u00 tot 17u00, een afspraak maken in een van de vestigingen.