Nieuws Kempen Wilco Keukens uit Rijkevorsel wordt Arooma in Lichtaart

Wilco Keukens uit Rijkevorsel wordt Arooma in Lichtaart

Wilco Keukens uit Rijkevorsel wordt Arooma in Lichtaart

Wilco Keukens uit Rijkevorsel heeft een transformatie ondergaan. Het bedrijf krijgt een nieuwe naam, een ruimer aanbod en daar bovenop een nieuwe toonzaal op een nieuwe locatie.

Arooma. Dat is de nieuwe naam van Wilco keukens. Het bedrijf zal zich vestigen op de site van verlichtingsbedrijf Brotec in Lichtaart. Met de gezamenlijke toonzaal zal er een synergie tussen de 2 bedrijven gecreëerd worden. “We willen doorgroeien van keuken- en maatkastenbouwer naar een partner voor totaalinrichtingen”, vertelt Els Keersmaekers, die het bedrijf leidt.

Opening in februari 

“De verhuis was een goed moment om het logo en de naam te vernieuwen, en zo een nieuwe wind te laten waaien door het bedrijf.” De nieuwe toonzaal is nog volop in opbouw.  Focus blijft keukens en maatwerk, maar met extra aandacht voor totaalinrichting: “In de toonzaal kregen de verschillende leefruimtes een volledige aankleding: tapijten, gordijnen, schilderwerk, meubelen en aangepaste verlichting. Onze klanten nog meer laten voelen en bewuster laten kiezen, zodat zij over 20 jaar nog steeds met plezier thuiskomen, daar streven we naar.”

Zusterbedrijf van AIS

Arooma is sinds 1996  eigendom van de familie Keersmaekers, en hierdoor een zusterbedrijf van nv AIS uit Herentals. AIS is actief in zowel industriële schilderwerken, als residentiële schilder- en decoratiewerken, en in steigerbouw. “Het begon allemaal met het schilderswinkeltje van mijn grootmoeder. Intussen kunnen onze bedrijven samenwerken. Door die wisselwerking met AIS heeft Arooma alles in eigen huis om totaalinrichtingen uit te voeren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.