Wilms KRC Genk Ladies Foto: Wilms

Wilms verlengt partnership met KRC Genk Ladies

Wilms, de specialist inzake rolluiken, zonweringen en ventilatiesystemen, is sinds 2018 hoofdsponsor van KRC Genk Ladies, het team dat in de hoogste afdeling van het nationale vrouwenvoetbal speelt. Zopas heeft de Kempense familiale onderneming voor nog eens drie jaar bijgetekend. Het bedrijfslogo van de schaduwmeesters zal dus ook de komende seizoenen prominent op de shirts prijken.

Wilms is zeer trots op de prestaties van het damesteam en op het feit dat het familiebedrijf hun hoofdsponsor is. Dat valt ook onmiddellijk op in de inkomhal van het bedrijf. Naast de allernieuwste technologieën inzake rolluiken, zonweringen en ventilatiesystemen die er tentoongesteld worden, vestigt een opvallende display de aandacht op het partnerschap met KRC Genk Ladies.

Maatschappelijk engagement

“Wilms heeft de voorbije jaren heel wat geïnvesteerd in nieuwe gebouwen en state-of-the-art productiemiddelen. Daarnaast engageert ons bedrijf zich ook in tal van andere domeinen, waar emancipatie, inclusie, duurzaamheid en sociaal engagement centraal staan. Sportsponsoring is daar een voorbeeld van”, zegt Wim Lenaers, marketingmanager van Wilms. “Met onze steun aan KRC Genk Ladies willen wij een steentje bijdragen tot de verdere professionalisering van het Belgische vrouwenvoetbal.”

Naast voetbalsponsoring is Wilms ook actief in de wielersport. De familiale onderneming steunt sinds 2023 het Hoop op Zegen Ladies Cycling Team uit Beveren-Waas.