Laakdalse ondernemersprijzen 2024

Wim Houtmeyers is de Laakdalse ondernemer van het jaar

Het Forum Ondernemen en de gemeente Laakdal reikten de Laakdalse ondernemersprijzen uit. De starter en de ondernemer van het jaar werden bekroond en men deelde ook twee lifetime achievement awards uit.

Meer dan 300 lokale ondernemers en hun partners namen deel aan het nieuwjaarsontbijt van het Forum Onbeperkt en de gemeente Laakdal. Zij waren getuige van de uitreiking van de tweejaarlijkse Laakdalse ondernemersprijzen.

In de categorie starter van het jaar werden drie zaken genomineerd die een vliegende start hebben gemaakt en een stevige basis hebben gelegd voor een succesvolle toekomst, namelijk Koekenbak, Medisch thuis en DK Darts. Danny Huybrechts van DK Darts mocht de trofee in ontvangst nemen.

De titel ondernemer van het jaar stond in het teken van ondernemerschap in de breedste zin van het woord. De drie genomineerden, plantencentrum en boomkwekerij Houtmeyers, tuincentrum Bloemenland en café ’t Katerke, onderscheiden zich dan ook in hun vakgebied. Wim Houtmeyers  mag zich ondernemer van het jaar noemen.

Tenslotte mochten de broers Ghoos van wijnhandel Ghoos en Arlette Rens en François Bernaerts van Klein duimpje & de bot een lifetime achievement award in ontvangst nemen.