Nieuws Kempen Wim Verrezen Tuinarchitectuur uit Westerlo bestaat 25 jaar

Wim Verrezen Tuinarchitectuur uit Westerlo bestaat 25 jaar

Wim Verrezen Tuinarchitectuur uit Westerlo bestaat 25 jaar

wim verrezen tuinarchitectuurWim Verrezen Tuinarchitectuur uit Westerlo bestaat 25 jaar. Het bedrijf ontwerpt niet alleen groenzones en tuinen voor bedrijven en particulieren, maar staat ook in voor de volledige buitenaanleg en het onderhoud van bedrijfsterreinen. Sinds 7 jaar legt het bedrijf ook zwemvijvers, zwembaden en poolhouses aan. De groep realiseerde vorig jaar een omzet van 2.450.000 euro en stelt 15 mensen tewerk. Door de gestage groei werden heel recent nog uitbreidingswerken afgerond: nieuwe burelen met ontvangstruimte en een multifunctionele seminariezaal voor presentaties en vergaderingen.

Het bedrijf kan mooie realisaties voorleggen, waaronder het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van groenzones bij bijvoorbeeld Jacques IJs in Oevel en Garage Noyens in Herentals. Bij 15 bedrijven staat het team van Wim Verrezen in voor het onderhoud van zowel groenzones als de bestrating errond.

In 25 jaar verandert er veel. Niet alleen je bedrijf groeit, ook op persoonlijk vlak doorloop je een hele evolutie…

“In 25 jaar verandert er veel”, zegt Wim Verrezen, zaakvoerder. “Niet alleen je bedrijf groeit, ook op persoonlijk vlak doorloop je een hele evolutie. Je aanpak verandert doorheen de jaren, want je bouwt heel wat expertise op in 25 jaar. Tuinarchitectuur is niet tijdloos en wordt mee bepaald door trends en vernieuwing in materialen. Bovendien moeten onze ontwerpen niet alleen esthetisch en functioneel zijn, maar ook voldoen aan de wetgeving.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.