Nieuws Kempen Winkel in hypotheken opent vestiging in Turnhout

Winkel in hypotheken opent vestiging in Turnhout

Winkel in hypotheken opent vestiging in Turnhout

Opening hypotheek.winkelIn Turnhout opent een nieuwe winkel in onafhankelijk advies over hypothecaire kredieten. Hypotheek.winkel verzamelt alle informatie over hypothecaire kredieten van 25 banken, ordent deze overzichtelijk en objectief en helpt hiermee de klant te vergelijken en te kiezen welke formule voor hem het best geschikt is.

”Omdat hypotheek.winkel volledig onafhankelijk werkt van banken en kredietinstellingen, krijgt de klant garantie op 100% neutraliteit,” zegt Kris Adant, zaakvoerder van de hypotheek.winkel te Turnhout.

“Ons advies begint bij het opstellen van het financieel plan, het effect van de gekozen formule op het maandbudget en het fiscaal voordeel. De klant krijgt werkelijk begeleiding doorheen het hele proces van A tot Z. Want hypotheek.winkel verzorgt niet alleen de nodige administratie voor bank en notaris, maar geeft nadien ook concrete hulp bij het invullen van de belastingaangifte.”

Afspraak is ook mogelijk ’s avonds en zaterdag. En dit alles gratis, zonder enige verplichting. Hypotheek.winkel bestaat al méér dan 10 jaar en heeft een dertigtal vestigingen verspreid in gans Vlaanderen, waaronder ook in Geel, Herentals en dus nu ook in Turnhout.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer