Nieuws Kempen Worden DCA en Afval Alternatief dit jaar nationale Trends Gazellen?

Worden DCA en Afval Alternatief dit jaar nationale Trends Gazellen?

Worden DCA en Afval Alternatief dit jaar nationale Trends Gazellen?

BEERSE/DESSEL – De Trends Gazellen Ambassadeurs 2020 in de provincie Antwerpen zijn gekend. Deze snelgroeiende bedrijven of ‘Gazellen’ zijn telkens sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Bij de 3 geselecteerde bedrijven zijn er 2 uit de Kempen: bouwfirma DCA in Beerse en Afval Alternatief in Dessel. Ze maken kans op een nationale titel.

Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar voor de 19de keer de uitreiking van de Trends Gazellen. Deze snelgroeiende bedrijven of ‘Gazellen’ zijn telkens sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden. De Trends Gazellen worden eerst per provincie gelauwerd en op het einde vloeien hier ook de nationale Trends Gazellen uit. Er worden bedrijven in drie verschillende categorieën gehuldigd (kleine, middelgrote en grote bedrijven).

Op woensdag 4 maart vond de uitreiking plaats van de Trends Gazellen 2020 voor de provincie Antwerpen. De Trends Gazellen Ambassadeurs 2020 voor de provincie Antwerpen zijn: Afval Alternatief uit Dessel (kleine bedrijven), ESAS 3 Services uit Wilrijk (middelgrote bedrijven) en DCA uit Beerse (grote bedrijven).

Nadat alle Gazellen per provincie gekend zijn, vindt de nationale finale plaats. De Trends Gazellen reeks wordt afgesloten met een slotevenement in Brussel op woensdag 1 april 2020. Dan worden alle Gazellen uit de verschillende regio’s samengebracht en krijgen de snelst groeiende bedrijven uit Vlaanderen en Wallonië een plaatsje in de spotlights.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer