Nieuws Kempen WordFit start met videoproductiehuis

WordFit start met videoproductiehuis

WordFit start met videoproductiehuis

Het online coachingplatform WordFit, met thuisbasis Bouwel, breidt zijn activiteiten uit met een videoproductiehuis. Dat zal zich toeleggen op reportages over een fitte levensstijl. “Doordat we sowieso al heel wat video’s maken, kwam steeds meer de vraag van andere bedrijven om ook voor hen videocampagnes te produceren”, zegt Frédéric Heylen, oprichter van WordFit.

Uitvalsbasis van WordFit is nog altijd de studio in Bouwel, waar het verhaal van het begeleiden van mensen naar een gezonde levensstijl in 2012 begon. Vanaf het begin werd ook ingezet op de verspreiding van wetenschappelijk onderbouwde content via de Facebook-pagina. Doorheen de jaren groeide die community naar meer dan 21.000 volgers.

Om de toenemende vraag naar begeleiding te beantwoorden, goot het bedrijf zijn kennis en expertise in online begeleidingstrajecten. “Hiervoor maakten we sowieso al heel wat videocontent”, zegt Fédéric Heylen. “En doordat de Facebook-pagina van WordFit een grote groep mensen bereikt, kwam de opstart van WordFitMedia bijna spontaan tot stand.”

Tv-station
Voor de opstart werd een samenwerking gesloten met Sil Schoofs, die jarenlang voor tv werkte en al enkele jaren zijn eigen videoproductiehuis runt. WordFitMedia zal video’s en campagnes voor bedrijven en organisaties uitwerken. “Op termijn willen we een eigen tv-station uitbouwen en daarvoor hebben we al een samenwerkingsakkoord met Saartje Vandendriessche”, aldus nog Frédéric Heylen. “Hiervoor zijn we nog op zoek naar investeerders of partners.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.