Nieuws Kempen Würth stuurt zijn klanten pikante groeten van op de Virgin Islands

Würth stuurt zijn klanten pikante groeten van op de Virgin Islands

Würth stuurt zijn klanten pikante groeten van op de Virgin Islands

Würth-kalenderVoor zijn 31ste jaarkalender trok Würth, dat zijn Belgische vestiging in Turnhout heeft, met drie modellen en een opnameploeg naar de Virgin Islands. Die kwamen terug met een lading pikante foto’s waarvan de beste verschijnen op een kalender die op meer dan 745.000 exemplaren wordt gedrukt. Niet alleen wordt die verdeeld aan klanten in meer dan 60 landen. Voor het eerst kunnen ook particuliere klanten een exemplaar bemachtigen.

Voor de shooting van de nieuwe kalender werd opnieuw een beroep gedaan op de New Yorkse fotograaf Stephan Würth, die eerder al reportages voor onder meer GQ, Vogue en Playboy voor zijn rekening nam. Dit jaar sieren Hannah Ferguson uit Texas, de Tsjechische Tereza Kačerovά en Mathilde Gøhler uit Denemarken de Würth-modellenkalender.

Ook mannelijk equivalent
Wat in 1984 met enkele duizenden exemplaren begon, groeide in 1993 al uit tot een oplage van zo’n 150.000 prints. In 2016 zullen er zo’n 745.630 kalenders aan Würth-klanten worden verdeeld. Sinds 2003 bestaat er trouwens een mannelijk equivalent van deze gegeerde kalender, die ook almaar aan populariteit wint.

Van de fotoshoot werd ook een making-of filmpje gemaakt en dat willen we de liefhebbers niet onthouden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer