Nieuws Kempen XOD gaat stapje verder dan dag van de klant

XOD gaat stapje verder dan dag van de klant

XOD gaat stapje verder dan dag van de klant

XODXOD uit Balen gaat deze week verder dan de dag van de klant en maakt er een week van de klant van. „Onze klanten worden extra in de watten gelegd en krijgen bij afhaling van hun bestelling een leuk extraatje”, laat Karen Teuwen weten.

Op zaterdag 27 september staat de klant opnieuw centraal bij meer dan 100.000 zelfstandige ondernemers. Zij zetten met een warme glimlach en een kleine attentie opnieuw hun klanten in de spreekwoordelijke bloemetjes. UNIZO en de Vlaamse Overheid willen op die manier klantvriendelijk ondernemerschap onderlijnen.

Doet u tijdens de dag van de klant iets speciaals om uw klanten te danken voor hun vertrouwen? Laat het ons weten: redactie@madeinkempen.be.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer