Nieuws Kempen Yanina Wickmayer slaapt beter dankzij Hoogstraatse glasfolie

Yanina Wickmayer slaapt beter dankzij Hoogstraatse glasfolie

Yanina Wickmayer slaapt beter dankzij Hoogstraatse glasfolie

IMG_9144Een goede nachtrust is van het grootste belang voor topsporters. Tennisspeelster Yanina Wickmayer liet zopas een licht blokkerende glasfolie plaatsen op de glazen binnendeur tussen haar bad- en slaapkamer en deed daarvoor een beroep op een Hoogstraatse specialist: Media Noord Raamfolies. Die lijkt tegenwoordig kind aan huis bij BV’s.

Yanina Wickmayer plaatste zich woensdag op Roland Garros in Parijs voor het eerst sinds 2011 voor de derde ronde van het tennistornooi. “Wickmayer speelt over de hele wereld wedstrijden met vaak een serieuze jetlag tot gevolg en dan is een goede nachtrust een absolute must”, vertelt Peter Van Dijck van Media Noord. “Voor de buitenramen van haar loft had Yanina al rolluiken. De grote glazen badkamerdeur was wel gematteerd maar liet toch nog heel wat licht door.  We kleefden er een ‘block out’ glasfolie op, die maar een halve procent licht doorlaat. Hierdoor kan Yanina slapen in een volledig verduisterde kamer.”

Wickmayer baat samen met haar partner, de gewezen profvoetballer Jérôme Vanderzijl, KAAI16 uit, een eventlocatie in een voormalige meelfabriek aan de Scheepvaartkaai in Hasselt. Ook hier werd een inkijkwerende zandstraalfolie geplakt op diverse ramen.

Sven Kums
Diezelfde inkijkwerende raamfolie werd ook geplakt op de ramen in de voorgevel van de woning van Gouden Schoen Sven Kums in Groot Bijgaarden. Passanten hadden een volledige inkijk in de hoge inkomhal van Kums. Kums werd afgelopen week nog door de kijkers van Stadion verkozen tot de beste speler van het jaar. Hij speelde enkele seizoenen geleden nog samen bij SK Lierse met de partner van Wickmayer.

Vorig jaar deed ook gewezen tennisster Justine Henin een beroep op de glasfolieplaatsers uit Hoogstraten. In haar Club Justine Henin in het Waalse Limelette werden diverse glasfolies geïnstalleerd, onder andere op de liften en in het congrescentrum.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer